De praktijk

Tandartspraktijk De Clercqstraat

Wij zijn een moderne tandartspraktijk gevestigd in Amsterdam. Wij maken onze praktijk graag toegankelijk voor iedereen, ongeacht de sociale of culturele achtergrond.
De kwaliteit van de behandeling staat bij ons voorop. We streven ernaar om u zo snel en zo goed mogelijk te helpen.
Wilt u langs komen? Dat kan. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze assistentes op telefoonnummer 020 618 3876 of mail ons op info@tandartspraktijkdeclercqstraat.nl

Behandelingen

Specialisaties

Mooie, witte en vooral gezonde tanden worden in onze samenleving steeds belangrijker. Bij Tandartspraktijk de Clercqstraat passen wij de modernste technieken toe om uw gebit er mooi en gezond uit te laten zien. De volgende behandelingen kunnen bij ons worden uitgevoerd.

Facings

U wilt mooie witte tanden? Of wilt u verlost worden van een spleetje tussen uw tanden? Of wilt u een afgebroken tand laten repareren? Met behulp van een zogenoemde facing kan de tandarts bij Tandartspraktijk de Clercqstraat het uiterlijk van uw gebit verfraaien.

Tanden bleken

Wilt u uw tanden laten bleken? Bij Tandartspraktijk de Clercqstraat maken wij gebruik van veilige materialen die het glazuur blijven beschermen.

Wortelkanaalbehandelingen

Bij een wortelkanaalbehandeling wordt het ontstoken tandweefsel door de tandarts weggehaald. Dit gebeurd onder plaatselijke verdoving. Wij kunnen gecompliceerde wortelkanaalbehandelingen uitvoeren.

Parobehandeling

Een frisse en schone mond is aantrekkelijk. Het is prettig te kunnen lachen en praten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over slechte adem, een vieze smaak in de mond of aanslag op de tanden. Wij hebben gereduceerde tarieven om een tandvleesbehandeling betaalbaar voor al onze patiënten te houden.

Onze aanpak

Bij Tandartspraktijk De Clercqstraat staat de patient centraal. We ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; U bent tenslotte onze gast!

Op het gebied van tandheelkunde zijn er de laatste decennia veel vorderingen gemaakt. Ieder jaar worden er nieuwe ontdekkingen gedaan en deze ontwikkelingen volgen we de voet.

Loopt u ergens tegenaan en heeft u daar vragen en/of klachten over? Bespreek dit dan met de tandarts of met de assistente. Een verhelderend gesprek levert meestal veel op. Bovendien is het voor de tandarts belangrijk te weten dat iets onduidelijk is of dat u met een probleem zit. Zo kunt u gezamenlijk zoeken naar een oplossing.

Mocht u er samen niet uitkomen of wilt u uw klacht met een onafhankelijke partij bespreken, dan kunt u telefonisch informatie uitwisselen bij het Tandheelkundig Informatie Punt (TIP): 0900 - 2025012 (0,90 cent per minuut).

U kunt ook gebruik maken van de KNMT-klachtenregeling. U klacht wordt dan behandeld door de Centrale Klachtencommissie, waarbij het besluit valt of u wel of geen gelijk krijgt. U kunt in de praktijk vragen naar een klachtenformulier.

Spoedgevallen

Voor zeer dringende spoedgevallen, belt u:

Maandag, Dinsdag & Vrijdag

van 08:00  tot 17:00  020 618 3876

De Clercqstraat 96

1052 NM Amsterdam

020 618 3876

Bel ons!

Openingstijden

Ma - Vri : 08:00 - 17:00

Email

info@tandartspraktijkdeclercqstraat.nl