Behandelingen

Behandelingen

Specialisaties

Mooie, witte en vooral gezonde tanden worden in onze samenleving steeds belangrijker. Bij Tandartspraktijk de Clercqstraat passen wij de modernste technieken toe om uw gebit er mooi en gezond uit te laten zien.

Tanden van een patient voor en erna

Tanden bleken

Wilt u uw tanden laten bleken? Bij Tandartspraktijk De Clercqstraat maken wij gebruik van veilige materialen die het glazuur blijven beschermen.

Tanden van een patient voor en erna

Facings

U wilt mooie witte tanden? Of wilt u verlost worden van een spleetje tussen uw tanden? Of wilt u een afgebroken tand laten repareren? Met behulp van een zogenoemde facing kan de tandarts in het uiterlijk van uw gebit verfraaien.

Wortelkanaalbehandelingen

Bij een wortelkanaalbehandeling wordt het ontstoken tandweefsel door de tandarts weggehaald. Dit gebeurd onder plaatselijke verdoving. Wij kunnen gecompliceerde wortelkanaalbehandelingen uitvoeren.

Parobehandeling

Een gezond gebit is meer dan geen gaatjes”. De mond is een belangrijk deel van het gezicht en valt daarom direct op. Een frisse en schone mond is aantrekkelijk. Het is prettig te kunnen lachen en praten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over slechte adem, een vieze smaak in de mond of aanslag op de tanden. Bij tandartspraktijk De Clercqstraat hebben wij gereduceerde tarieven om een tandvleesbehandeling betaalbaar voor al onze patiënten te houden.

De Clercqstraat 96

1052 NM Amsterdam

020 618 3876

Bel ons!

Openingstijden

Ma - Vri : 08:00 - 17:00

Email

info@tandartspraktijkdeclercqstraat.nl